aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEuroLeague: Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για τιμωρία του Παναθηναϊκού

EuroLeague: Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για τιμωρία του Παναθηναϊκού

H προσφυγή του Ολυμπιακού για τα γεγονότα της 9ης Νοεμβρίου 2018 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εκδικάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Διαιτητικό Δικαστήριο για θέματα Αθλητισμού (CAS) και η υπόθεση επέστρεψε για επανεξέταση στον αθλητικό δικαστή της Euroleague ύστερα από τα νέα αποδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν και προσκόμισαν οι Πειραιώτες στο CAS.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες υποστηρίζουν πως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είχαν μοιράσει non paper στα ΜΜΕ που τους τους συκοφαντούσε για απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών του παιχνιδιού και προσέφυγαν κατά της πρωτόδικης απόφασης της Euroleague στο CAS.

Μετά, λοιπόν από την επιστροφή της υπόθεσης στον ανεξάρτητο δικαστή της EuroLeague από το CAS, η ανώτατη δικαστική αρχή της διοργάνωσης αποφάσισε ότι δεν προκύπτουν στοιχεία που αποδεικνύουν τα παραπάνω. Έπειτα από τη σημερινή εξέλιξη, η υπόθεση κλείνει, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί δικαίωμα έφεσης εντός των προσεχών 10 ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ