aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEuro2020: Απίθανο να διεξαχθεί σε δώδεκα διαφορετικές χώρες

Euro2020: Απίθανο να διεξαχθεί σε δώδεκα διαφορετικές χώρες

Η UEFA εγκαταλείπει οριστικά την διοργάνωση του Euro2020 σε δώδεκα διαφορετικές πόλεις, αν και η απόφαση θα ανακοινωθεί επίσημα στις 5 Μαρτίου.

Όνειρο ήταν και πάει… η ιδέα του πρώην προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί, να διεξαχθεί το επετειακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2020 σε δώδεκα πόλεις ισάριθμων διαφορετικών χωρών, εγκαταλείπεται οριστικά.

Η πανδημία του κορονοϊού, η οποία οδήγησε ήδη στην μετάθεση του Euro κατά ένα καλοκαίρι, δεν έχει κοπάσει (κάθε άλλο μάλιστα) και φαντάζει ουτοπική η διεξαγωγή σε δώδεκα διαφορετικές χώρες και, βεβαίως, με κόσμο στις εξέδρες, όπως ήταν η αρχική πρόθεση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Η τελική απόφαση για το πού θα διεξαχθεί το φετινό Euro θα ανακοινωθεί στις 5 Μαρτίου, αλλά όλα δείχνουν ότι θα λάβει χώρα σε μια και μόνο χώρα, με Αγγλία, Γερμανία και Ρωσία να έχουν το προβάδισμα, λόγω υποδομών και εμπειρίας σε μεγάλες διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ