aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEuro: Χάνει την πρεμιέρα του Βελγίου με Ρωσία ο Ντε Μπρόινε

Euro: Χάνει την πρεμιέρα του Βελγίου με Ρωσία ο Ντε Μπρόινε

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, εκτίμησε ως αδύνατο να προλάβει ο Κέβιντ ντε Μπρόινε το πρώτο ματς με τη Ρωσία (12/6, 22:00).

Η εθνική Βελγίου κάνει πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις 12 Ιουνίου με αντίπαλο τη Ρωσία (22:00) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κέβιν ντε Μπρόινε.

Ο 47χρονος Ισπανός προπονητής εκτίμησε ως «απίθανη» τη συμμετοχή του 29χρονου μέσου, ο οποίος τραυματίστηκε στη φάση με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι.

«Είναι απίθανο να παίξει στην πρεμιέρα. Θα είναι διαθέσιμος στο Euro, αλλά δεν γνωρίζουμε το πότε», υποστήριξε ο Μαρτίνεθ. Ο Ντε Μπρόινε θα απουσιάσει όπως είναι φυσικό από τα φιλικά με τις αντίστοιχες των Ελλάδας (3/6, 21:45) και Κροατίας (6/6, 21:45). Στον ίδιο όμιλο με το Βέλγιο και τη Ρωσία βρίσκονται και οι Φινλανδία, Δανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ