aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτσι θέλει να γιορτάσει την «επέτειο» ο κόουτς

Έτσι θέλει να γιορτάσει την «επέτειο» ο κόουτς

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Σωφρόνης Αυγουστή όταν θα κοουτσάρει την ομάδα του την Δευτέρα στο παιχνίδι με την Ομόνοια, θα έχει συμπληρώσει ένα ακριβώς χρόνο στον πάγκο του Απόλλωνα. Στις 11 του περασμένου Δεκέμβρη, η διοίκηση, είχε ανακοινώσει ταυτόχρονα το διαζύγιο με τον Πέδρο Εμανουέλ και την πρόσληψη του Κύπριου τεχνικού. Ένας χρόνος γεμάτος συγκινήσεις και με τα καλύτερα ακόμη να έπονται.

Ο Κύπριος τεχνικός κάνει όσα δεν έκαναν πολλοί προκάτοχοί του. Προπάντων ακολουθεί ένα πετυχημένο rotation, διατηρώντας την φρεσκάδα της ομάδας του σε ψηλά επίπεδα. Η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού δεν αφήνει κανένα παραπονούμενο και είναι ένα από τα θετικά που βγάζει  ο Κύπριος τεχνικός.

Κόντρα στη Έβερτον άφησε εκτός τους Βασιλείου, Γιούστε, Αλεφ και Ντα Σίλβα. Και οι τέσσερις τους προορίζονται για βασικοί τη Δευτέρα και έκρινε πως ξεκουράζοντάς τους θα έχουν καθαρό μυαλό στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Οι κυανόλευκοι δεν επιθυμούν να μείνουν κολλημένοι στις δάφνες της Ευρώπης. Ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδια του για τον αγώνα στο ΓΣΠ.

Μπορεί η Ομόνοια, να μην έχει προσλάβει ακόμη προπονητή και να κουβαλά ένα σωρό προβλήματα, όμως αυτό δεν παραπλανεί τον Αυγουστή. Έχει άλλες δύο μέρες προετοιμασίας για τον αγώνα τη Δευτέρας και ο στόχος του είναι να παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη ενδεκάδα, για να φθάσει στο διπλό. Αν προσπεράσει το εμπόδιο των πρασίνων, θα ανοίξει ο δρόμος για να ολοκληρώσει με νίκες το 2017 και να μπει με πιο πολλή διάθεση στο δύσκολο πρόγραμμα του Γεννάρη, το οποίο περιλαμβάνει αρκετά ντέρμπι. Πρόκειται για τον μήνα, ο οποίος θα καταδείξει σε μεγάλο βαθμό και το πού μπορεί να φθάσει η κάθε ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ