aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτσι θέλει να «χτυπήσει» την Μπάγερν η Ντόρτμουντ (pics)

Έτσι θέλει να «χτυπήσει» την Μπάγερν η Ντόρτμουντ (pics)

Οι Χένρικ Μιχιταριάν, Ιλκάι Γκούντογκαν και Ματς Χούμελς άφησαν το φετινό καλοκαίρι την Ντόρτμουντ για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Η ομάδα της Βεστφαλίας αποδυναμώθηκε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και ψάχνει τρόπο να δημιουργήσει ένα νέο ανταγωνιστικό σύνολο για να επανέλθει στην κορυφή της Bundesliga.

Οι κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα δείχνουν τις προθέσεις των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι έχουν αποκτήσει τον Μαρκ Μπάρτρα από την Μπαρσελόνα, τον Σεμπάστιαν Ρόντε από τη Μπάγερν, μια από τις αποκαλύψεις του φετινού Euro με την εθνική Πορτογαλίας, Ραφαέλ Γκερέιρο για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και τους νεαρούς Ντεμπελέ και Μορ που θεωρούνται τα νέα μεγάλα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η ενίσχυση όμως δε φαίνεται να σταματά εδώ, αφού οι Γερμανοί κινούνται και για τις περιπτώσεις του Μάριο Γκέτσε και του Αντρέ Σίρλε για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής.

132157132225

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ