aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτσι θα σκορπούν τον τρόμο στην ΑΕΚ!

Έτσι θα σκορπούν τον τρόμο στην ΑΕΚ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Απόστολος Γιάννου (δεξιά στη φωτό) αποκτήθηκε από την ΑΕΚ για να αποτελέσει άλλο ένα επιθετικό όπλο στα χέρια του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Αν πιστέψουμε στα ελλαδικά δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για περίπου 300.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο 2.5 χρόνων, ασφαλώς δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προορίζεται για παγκίτης του Φλοριάν Τολεμές (φωτό αριστερά). Επομένως, ο Βάσκος προπονητής αναμένεται να λειτουργήσει με τη λογική του «όλοι οι καλοί χωράνε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΕΚ» (video)

Σε περίπτωση που ο κόουτς των κιτρινοπρασίνων εφαρμόσει σε κάποιο ματς σχηματισμό με δύο φορ (3-5-2 ή 4-4-2), τα πράγματα θα είναι απλά. Όσο για το προσφιλές του 3-4-2-1, υπάρχει πάλι η δυνατότητα. Σε αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να χρησιμοποιήσει στην κορυφή τον Γάλλο φορ και να δώσει στον Γιάννου τον έναν από τους δύο ρόλους των μεσοεπιθετικών που επωμίζονται συνήθως ο Ιβάν Τρισκόφσκι και ο Τζοάν Τομάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομακτικό δίδυμο!

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση απουσίας του Τολεμές από κάποιο παιχνίδι, η δουλειά του Ιδιάκεθ γίνεται πιο εύκολη για τη θέση του στράικερ. Διότι πέραν των Ονησίφορου Ρουσιά (τον οποίον προς το παρόν δεν εμπιστεύεται στο αρχικό σχήμα) και του κατά συνθήκη σέντερ φορ Τρισκόφσκι, υπάρχει η αξιόπιστη λύση του νεοαποκτηθέντος επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ