aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτσι θα ψαλιδίσει την απόσταση ο Απόλλων

Έτσι θα ψαλιδίσει την απόσταση ο Απόλλων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το δείγμα των πρώτων 10 αγωνιστικών είναι χρήσιμο και μπορούν να εξαχθούν πολλά συμπεράσματα. Ειδικότερα για τον Απόλλωνα, οι τρεις αγωνιστικές που ακολουθούν θα φανερώσουν πολλά.

Καλείται να προχωρήσει με νίκες και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των άλλων διεκδικητών κερδίζοντας έδαφος και ανεβαίνοντας στον βαθμολογικό πίνακα. Αν οι παίκτες του Πέδρο Εμανουέλ περάσουν με επιτυχία τις αγωνιστικές που ακολουθούν, θα ψαλιδίσουν τη διαφορά από την κορυφή.

Οι κυανόλευκοι απέχουν 9 βαθμούς από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, 7 από τον ΑΠΟΕΛ και 2 από την Ομόνοια και την ΑΕΛ. Στην 11η αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν την Καρμιώτισσα, ενώ οι τέσσερις προπορευόμενες ομάδες θα έχουν παιχνίδια μεταξύ τους.

Ακολούθως, ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, ενώ η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει την Ομόνοια. Στη 13η αγωνιστική, η ομάδα της Λεμεσού θα έχει άλλο ένα ντέρμπι, απέναντι στην Ανόρθωση, ενώ η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ