aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτσι θα εκτοξεύσει τις προσδοκίες της η ΑΕΛ

Έτσι θα εκτοξεύσει τις προσδοκίες της η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Mε το μυαλό «καρφωμένο» στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ συνεχίζουν την προετοιμασία τους. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, έχει άλλες δύο προπονήσεις στην διάθεση του για να αποφασίσει με ποιους θα αρχίσει την Κυριακή. Εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Γουίλερ, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί κι ο Αβραάμ. Όλα είναι ανοικτά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, στο παιχνίδι με το οποίο η ΑΕΛ θα αποχαιρετήσει το 2018, έχοντας στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην 1η θέση.

Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι αυτό που ακολουθεί, αλλά ένα ματς το οποίο αν καταφέρει να κερδίσει, θα ανέβει την προοπτική της ΑΕΛ στην μάχη που γίνεται στα ψηλά. Με άλλους τρεις βαθμούς, θα «ανοίξει η  ψαλίδα» από την Ανόρθωση στο +14 και αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος τι σημαίνει αυτό. Φυσικά η πορεία και η επίτευξη των στόχων θα διαπιστωθούν σε βάθος χρόνου και στην ΑΕΛ δεν βλέπουν κοντόφθαλμα, αλλά μακριά και έχοντας στο μυαλό τους πως μέχρι το τέλος της περιόδου, όλα τα ματς είναι σαν τελικοί, είτε για να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη θέση, είτε για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, παρουσίασε με την Δόξα για πρώτη φορά, ενδεκάδα με τρεις αμυντικούς και σε όλους πλανάται το ερώτημα, αν αυτή την τακτική θα εφαρμόσει και την Κυριακή ο Βόσνιος τεχνικός. Θα προτιμήσει και πάλι το 3-5-2, ή θα επιστρέψει στο 4-2-3-1. Αν πάει στο δεύτερο θα δούμε την ΑΕΛ να αγωνίζεται με τον Μακρή και τον Αβραάμ στις πτέρυγες και τον Χουράδο στην κορυφή. Θα υπάρχουν, όμως, ερωτηματικά για τις άλλες θέσεις και κατά πόσο θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα ο Ζούνιορ σαν παρτενέρ του Λαφράνς, ή αν στη μεσαία γραμμή θα είναι μαζί το δίδυμο Ζντραφκόφσκι-Αντάμοβιτς, με τρίτο πιο μπροστά έναν από τους Ντα Σίλβα ή Λεάντρο Σίλβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ