aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έτσι θα αντιμετώπιζε την κατάσταση με τον Πογκμπά ο Φέργκιουσον»

«Έτσι θα αντιμετώπιζε την κατάσταση με τον Πογκμπά ο Φέργκιουσον»

Ευθέως κατηγόρησε τον Πολ Πογκμπά για τις τελευταίες εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Πολ Ινς, τονίζοντας παράλληλα πως ο Γάλλος θα είχε ήδη φύγει από την ομάδα αν προπονητής ήταν ακόμα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Αν αυτό συνέβαινε την εποχή που βρισκόταν ο Σερ Άλεξ στην ομάδα, θα είχε πει μόνο ένα πράγμα. “Φεύγει. Ξεφορτωθείτε τον τώρα”. Δεν υπήρχε περίπτωση να άφηνε την ομάδα να γίνει ανέκδοτο εξαιτίας της συμπεριφοράς του Πογκμπά. Πιστεύω πως η τύχη του έχει ήδη αποφασιστεί και θα φύγει τον Ιανουάριο. Υπάρχουν φήμες πως μπορεί να φύγει ο Μουρίνιο πριν από αυτόν, αλλά θα ένιωθα ντροπή αν ο Γούντγουορντ επέτρεπε κάτι τέτοιο» ,δήλωσε αρχικά ο Ινς και συνέχισε λέγοντας:

«Έτσι θα επέτρεπες σε έναν ποδοσφαιριστή να νιώσει μεγαλύτερος από τον προπονητή και την υπόλοιπη ομάδα. Είναι ώρα ο Γούντγουορντ να βγει μπροστά και να στηρίξει τον Ζοσέ. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχε συμβεί κάτι τέτοιο την εποχή που προπονητής ήταν ο Φέργκιουσον. Θα είχε αντιμετωπίσει την κατάσταση εβδομάδες ή και μήνες νωρίτερα».

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει η Γιουνάιτεντ να ανταγωνιστεί την Λίβερπουλ ή τη Σίτι, ούτε να διεκδικήσει τρόπαια, όταν υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις μέσα στο σύλλογο. Μπορώ να σας πω τι θα είχε κάνει ο Φέργκι. Θα είχε απαγορεύσει τελείως στον Πογκμπά να μιλάει σε οποιοδήποτε Μέσο. Είναι φανερό πως θέλει να τραβάει τα βλέμματα πάνω του και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Δεν υπήρχε περίπτωση να άφηνε τον Πογκμπά να μιλήσει στον Τύπο μετά το κακό αποτέλεσμα κόντρα στη Γουλβς. Ότι κάνει τώρα είναι ένα τσίρκο με τα Μέσα».

«Αν ο Πογκμπά ήταν τέλειος εντός γηπέδου, πραγματοποιώντας άριστες εμφανίσεις συνεχώς, τότε ο Πογκμπά ίσως να είχε περιθώριο να βγαίνει και να μιλά με ασέβεια για το σύλλογο. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Αφήνει την προσωπική του βεντέτα με τον Μουρίνιο να επηρεάζει το παιχνίδι του», πρόσθεσε ο 50χρονος προπονητής (πλέον), ο οποίος αγωνίστηκε στους «κόκκινους διαβόλους» από το 1989 μέχρι το 1995.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ