aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτσι πυροδότησε τη μετεγγραφική «βόμβα»

Έτσι πυροδότησε τη μετεγγραφική «βόμβα»

Η Νέα Σαλαμίνα πυροδότησε τη μετεγραφική «βόμβα», ανακοινώνοντας αργά χθες το απόγευμα την απόκτηση του Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο νησί μας και να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Η είδηση όπως ήταν λογικό σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της ομάδας.

Πως έγινε το μεγάλο Deal; Ο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον «Αλάνι» χτύπησε την πόρτα της Νέας Σαλαμίνας, η οποία όπως ήταν λογικό δεν έμεινε ασυγκίνητη. Και πώς μπορούσε άλλωστε, αφού έναν ποδοσφαιριστή με την ποιότητα του Αργεντινού επιθετικού θα τον ήθελε κάθε κυπριακή ομάδα στο ρόστερ της. Ωστόσο, η διοίκηση του προσφυγικού σωματείου ξεκαθάρισε από την πλευρά της πως ο 33χρονος άσος έπρεπε να ρίξει τις απαιτήσεις του για να αποκτηθεί, όπως και έγινε, αφού μετά από διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρέθηκε κοινή συνισταμένη.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε το χρέος του. Όλοι εισιτήριο διαρκείας τώρα! Κρατάμε το όνειρο ζωντανό», ήταν το μήνυμα που ακολούθησε της ανακοίνωσης για τον Σανγκόι, ο οποίος θεωρεί ότι στην Κύπρο και στη Νέα Σαλαμίνα μπορεί να κάνει restart στην καριέρα του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήταν χωρίς ομάδα από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν αποχώρησε από τη Μουμπάι Σίτι της Ινδίας και από τότε έψαχνε τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Αυτή η μετεγγραφή για τη Νέα Σαλαμίνα θεωρείται τεράστια επιτυχία, αφού προσθέσει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας και μάλιστα χωρίς να κάνει οικονομική υπέρβαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ