aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτσι «προδόθηκε» ο Απόλλωνας, αλλά έλαβε το μήνυμα

Έτσι «προδόθηκε» ο Απόλλωνας, αλλά έλαβε το μήνυμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Γκέλα με το «καλημέρα» για τον Απόλλωνα. Πρώτη απώλεια βαθμών, που δεν ήταν στο πρόγραμμα παρόλο που κανένα ματς δεν είναι τελειωμένο πριν αρχίσει και ολοκληρωθεί. Αυτό που λένε στον Απόλλωνα, κι ας είναι σε μεγάλο βαθμό για παρηγοριά, είναι ότι ίσως και να είναι καλύτερα για να λάβουν τα απαραίτητα μηνύματα αλλά και μέτρα ενόψει της συνέχειας.

Κανένας αντίπαλος δεν θα είναι εύκολος. Θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι στην ομάδα της Λεμεσού πως άλλο Ευρώπη και άλλο πρωτάθλημα. Οι κυανόλευκοι την πάτησαν, απέναντι σε μια ομάδα με μικρό ρόστερ και χαμηλό μπάτζετ και παρουσίασαν το σύνδρομο των προηγούμενων χρόνων, όπου έχαναν εύκολα βαθμούς από τις ομάδες που έχουν ως πρώτιστο στόχο τους την παραμονή τους.

Από την άλλη είναι η ίδια ομάδα, που έβαλε τον Απόλλωνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, οπόταν δεν σηκώνει και μεγάλη απογοήτευση. Ο Αυγουστή παρουσίασε την ομάδα του με αλλαγές στην επίθεση, ενώ παραδέχθηκε πως πιο πολύ στοίχισαν τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου. Είναι γεγονός πως στην επανάληψη οι κυανόλευκοι «πάτησαν» τον Ολυμπιακό, ισοφάρισαν νωρίς, αλλά δεν έφθασαν ποτέ σε δεύτερο γκολ. Ο Σαντάνα έφερε το ματς στα ίσα πολύ νωρίς στην επανάληψη (56’), όμως δεν ήλθε το δεύτερο γκολ που θα έφερνε τη λύτρωση.

Ο Απόλλων προδόθηκε από τον τρόπο που προσέγγισε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο του να πιστέψει και μετά έτρεχε. Το 1-1 αποτελεί ένα καλό μάθημα και πάλι καλά που είμαστε ακόμη στην αρχή. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα πρέπει να καταλάβουν πως, για να πετύχουν αυτό που έθεσε ως στόχο ο σύλλογος στη φετινή σεζόν και δεν είναι τίποτα άλλο από τον τίτλο, θα πρέπει να ιδρώσουν πολύ και να έχουν σταθερότητα στην απόδοσή τους.

Παρά την απογοήτευσή του, χειροκρότησε την ομάδα

Οι περίπου χίλιοι οπαδοί του Απόλλωνα που βρέθηκαν το Σάββατο στο Μακάρειο στάδιο, χειροκρότησαν την προσπάθεια της ομάδας τους. Μπορεί να μην είδαν αυτό που ήθελαν και να απογοητεύτηκαν με το αποτέλεσμα (1-1), όμως δεν ήθελαν από την πρώτη κιόλας αγωνιστική να παρουσιαστούν θυμωμένοι και να τα βγάλουν στους παίκτες. Η πρεμιέρα ήταν ένα καλό μάθημα για όλους. Την Πέμπτη θα πάνε στο ΓΣΠ για το παιχνίδι με τη Λιόν και την επόμενη Δευτέρα στο Τσίρειο θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους για τον αγώνα με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ