aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτσι γίνεται ο Γιάκολις μόνιμος κάτοικος Λιμανιού!

Έτσι γίνεται ο Γιάκολις μόνιμος κάτοικος Λιμανιού!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Σε εξαιρετικό… φεγγάρι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Αντόνιο Γιάκολις. Ο ακραίος επιθετικός του Απόλλωνα παιχνίδι με παιχνίδι είναι όλο και καλύτερος και όσο περνά καιρός, τόσο δικαιολογεί περισσότερο τον ντόρο που έγινε το καλοκαίρι για απόκτηση του. Ο Κροάτης είναι συνεχής πηγή κινδύνου από τα δεξιά και κυρίως στους τελευταίους δύο αγώνες, με την Αλκή και τη Λιόν, ήταν πραγματικά χάρμα ιδέσθαι. Κέρδισε με το σπαθί του θέση στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα, αφήνοντας εκτός (σε κάποια παιχνίδια) ακόμη και τον αρχηγό, Φώτη Παπουλή.

Διαβάστε επίσης: Τόσα κόστισε η μετεγγραφή του Γιάκολις

Πάντως, το αρνητικό -αν μπορεί να χαρακτηριστεί τέτοιο- για τους κυανόλευκους είναι πως ο Γιάκολις αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Στεάουα. Ουσιαστικά δεν ανήκει στους Κυπελλούχους, οι οποίοι μπορούν να τον κάνουν δικό τους αν δαπανήσουν το ποσό των 300.000 ευρώ, τότε θα τον φέρουν για μόνιμη εγκατάσταση στο Λιμάνι. Και φυσικά με εμφανίσεις σαν αυτές του τελευταίου ενός μηνός η διοίκηση του Απόλλωνα και ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πουν το «ναι» με κλειστά μάτια.

Διαβάστε επίσης: Ο Σκέμπρι πιστεύει και δεν τα παρατάει

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ