aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτσι έχουν τα δεδομένα με τον Αντρέ Άλβες

Έτσι έχουν τα δεδομένα με τον Αντρέ Άλβες

Ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο Αντρέ Άλβες τον ανάγκασε να ζητήσει άδεια από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για να μεταβεί στην πατρίδα του. Εδώ και δυο μέρες ο Βραζιλιάνος επιθετικός απουσιάζει από τις προπονήσεις και ίσως επιστρέψει αύριο. Αν τεθεί στη διάθεση του Ρόνι Λέβι για την αυριανή προπόνηση, πιθανόν να βρεθεί και στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Το σίγουρο είναι ότι θέση στο αρχικό σχήμα, δεν μπορεί να διεκδικήσει.

Η αναχώρηση του Άλβες για τη Βραζιλία δεν πρέπει να ανησυχήσει τον κόσμο της ομάδας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, Σάββα Πηλακούτα, ο οποίος μίλησε στον Active: «Πήρε άδεια από τη διοίκηση για να λύσει κάποια προσωπικά θέματα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει από τη Βραζιλία. Είναι ευαίσθητα αυτά τα θέματα. Ίσως προπονηθεί το Σαββατοκύριακο. Είναι επαγγελματίας και ο προπονητής θα κρίνει αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους φίλους της ομάδας μας».

Στα αγωνιστικά, δεν προκύπτουν οποιαδήποτε προβλήματα, με τον Λέβι να ετοιμάζει μία ή δύο αλλαγές στην ενδεκάδα. Ακόμη δεν έδειξε κάτι στις προπονήσεις, όμως είναι πολύ πιθανό να δούμε βασικό τον Αμπντουλάγεφ. Αν παίξει ως βασικός και ο Καρλίτος, ίσως μετακινηθεί στην κορυφή της επίθεσης ο Σισέ και να μείνει στον πάγκο ο Καμαρά.

Ο Σεκού Σισέ, ο «χρυσός» σκόρερ της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με τον Άρη, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ήταν ωραίο το τέρμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να παίζει καλά. Να στέκεται καλά από την αρχή του αγώνα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το πιο σημαντικό είναι να δουλεύεις σκληρά και αισθάνομαι καλά για την επόμενη μέρα».

Κληθείς να σχολιάσει το επίπεδο της Ανόρθωσης, είπε: «Υπάρχει πολλή ποιότητα στην ομάδα. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Πράνιτς που παίξαμε μαζί στην Ολλανδία, ο Καμάρα, ο Παλάνκα, ο Ράγιος που παίξαμε μαζί στη Γαλλία, που είναι πολύ καλοί παίκτες, με καλή τεχνική. Το πιο σημαντικό είναι να δουλεύουμε μαζί και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα». Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του, έμεινε ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ενώ υποσχέθηκε σκληρή δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ