aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτσι απεγκλωβίζεται από το δίλημμα ο Λέβι

Έτσι απεγκλωβίζεται από το δίλημμα ο Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όλο και μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβει ο Ιβάν Μπανταλόφσκι το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Ο Βούλγαρος αμυντικός αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και οι πιθανότητες να προλάβει το αυριανό ντέρμπι είναι μειωμένες. Ο Ρόνι Λέβι, αν δεν είναι 100% σίγουρος δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του και με τα υφιστάμενα δεδομένα, όλα δείχνουν ότι ο Μπανταλόφσκι δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Ισραηλινού τεχνικού.

Μία εξέλιξη που αναγκάζει την τεχνική ηγεσία να στρέψει την προσοχή της στις λύσεις που έχει για να καλύψει την απουσία του Βούλγαρου αμυντικού. Το πιο πιθανό είναι ότι ο Σιεχού θα είναι αυτός που θα κληθεί να αγωνιστεί σε ρόλο δεξιού μπακ, κάτι που σημαίνει ότι θα αδειάσει θέση στη μεσαία γραμμή. Έτσι, ο Γκάντσεφ είναι το φαβορί για να πάρει -για πρώτη φορά- φανέλα βασικού και μάλιστα σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών.

Απ’ εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα, μιας και ο Αμπντουλάγεφ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της επίθεσης, στη θέση του Παλάνκα. Κάτι που σημαίνει ότι όλη η δεξιά πλευρά της Ανόρθωσης θα είναι διαφοροποιημένη σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, όπου αγωνίστηκαν Μπανταλόφσκι και Παλάνκα. Το θετικό για τον Λέβι είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και η ομάδα του θα πάει αύριο στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο.

Θα είναι το πρώτο μεγάλο εμπόδιο που θα βρει μπροστά της η Ανόρθωση και μέσα από αυτό θα μετρήσει δυνάμεις. Αν και ακόμη η Ανόρθωση ψάχνεται στο να βρει ρυθμό και χημεία, εντούτοις ένα ντέρμπι πάντα είναι χρήσιμο για να διαπιστώσει κανείς σε τι επίπεδα βρίσκεται η ομάδα.

Ειδικά όταν μιλάμε για ένα ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που έχει ένα μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ. Μπορεί να προέρχεται από ένα πολύ δύσκολο και κουραστικό παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως απέδειξε και τα προηγούμενα χρόνια ότι ξέρει τον τρόπο να μην επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό. Την όποια κούραση βγάλουν οι γαλαζοκίτρινοι στο γήπεδο θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευθούν οι της Ανόρθωσης. Στοχεύουν να κάνουν ένα έξυπνο παιχνίδι και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για ένα καλό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ