aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμότητα για το μεγάλο άλμα

Ετοιμότητα για το μεγάλο άλμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων, μέσα από την πορεία των τελευταίων πέντε χρόνων μεγάλωσε. Τον μεγάλωσαν οι επιτυχίες του, οι τρεις κατακτήσεις κυπέλλων, τα δύο Σούπερ Καπ και οι τρεις συμμετοχές σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι και λίγα σε διάστημα πέντε χρόνων, πέρα από το γεγονός, πως ήταν σταθερά μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου κάθε σεζόν.  Όλα αυτά του αύξησαν τη δυναμική, αλλά για να καταφέρει να είναι ψηλά, έγινε και σωστή οργάνωση σε όλους τους τομείς.

Η διοίκηση ήταν διορατική και κινήθηκε έξυπνα μέσα σε καθαρά επαγγελματικά πρότυπα. Τα κενά, τα λάθη και οι αδυναμίες βελτιώνονταν χρόνο με τον χρόνο. Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης ήταν μέσα σε όλες τις αποφάσεις και με τους συνεργάτες τους δεν άφηνε τίποτε στην τύχη.  Με προίκα το αθλητικό του κέντρο, που δελεάζει κάθε νέο ποδοσφαιριστή, ο Απόλλων έχει μπει σε μια νέα εποχή γα τον σύλλογο.

Βέβαια, το έχει κάνει ξεκάθαρο ο πρόεδρος, πως πλέον έχει ωριμάσει για καλά η περίοδος που όλοι θέλουν την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι είναι στα όρια τους. Και θέλουν κα μπορούν, όμως είναι σίγουρο πως δεν θα έχουν εύκολη αποστολή. Θα είναι όμως πιο έτοιμοι από ποτέ να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και τις παγίδες που θα βρουν στον δρόμο τους.

Τα εφόδια τα έχουν. Ικανό και αποφασισμένο έμψυχο δυναμικό, έξυπνο, εργατικό και παθιασμένο προπονητή, σταθερή και σωστή διοίκηση και έναν κόσμο που είναι ενωμένος όσο ποτέ άλλοτε στον κοινό στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Απόλλων κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα το 2006. Περίοδος – σταθμός για τον σύλλογο που δεν είχε συνέχεια για διάφορους λόγους. Όλα και όλοι ωρίμασαν, όμως, και είναι έτοιμοι για το μεγάλο άλμα. Το ρόστερ είναι πλούσιο και δίνει την ευκαιρία στον Σωφρόνη Αυγουστή να επιλέξει τους καλύτερους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ