aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτοιμος ο χάρτης του Γιουρόπα Λιγκ

Έτοιμος ο χάρτης του Γιουρόπα Λιγκ

Ευρώπη και πάλι Ευρώπη. Για πέμπτη συνεχή σεζόν ο Απόλλωνας θα είναι «παρών» στο Γιουρόπα Λιγκ με μοναδικό στόχο να βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης. Το έχει πετύχει δύο φορές, δεν τα κατάφερε πέρσι και ένας λόγος ήταν πως ξεκίνησε νωρίς τους αγώνες, όμως φέτος, υπάρχει ο χρόνος για να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Η κλήρωση στις 19 Ιουνίου, θα τον φέρει μάλλον με αντίπαλο που θα είναι στα μέτρα των κυπελλούχων για να ανοίξει ο δρόμος για τους ομίλους. Ο χάρτης του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2017-18 έχει σχεδόν διαμορφωθεί, καθώς οι εγχώριες διοργανώσεις στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ σε κάποιες απομένουν ελάχιστοι αγώνες για το φινάλε.

Μερικοί από τους πιθανούς αντιπάλους του Απόλλωνα, ο οποίος με τους 10.710 βαθμούς θα είναι στον όμιλο των ισχυρών στον β’ προκριματικό: Ρεϊκιάβικ Ισλανδίας, Οσιγιέκ Κροατίας, Νταμζάλε Σλοβενίας, Καϊράτ Καζακστάν, Φερεντσβάρος Ουγγαρίας, Μπνέι Γεχούντα Ισραήλ, Μπραν Νορβηγίας, Ζίρα Αζερμπαϊτζάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ