aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτοιμος ο αντικαταστάτης του Mέσι, αν φύγει το 2020!

Έτοιμος ο αντικαταστάτης του Mέσι, αν φύγει το 2020!

Mπορεί η συνεργασία του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα να επεκτάθηκε μέχρι το 2021, αλλά ο Αργεντινός μπορεί να φύγει – όχι για τοπ ομάδα – το 2020.

Όπως έγινε γνωστό, υπάρχει ένας όρος στο συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ σταρ που του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος σε ομάδα εκτός Ευρώπης ή τουλάχιστον όχι μεγάλης δυναμικής. Όλων το μυαλό προφανώς, πάει στη Νιούελς Ολντ Μπόις, καθώς 31χρονος Αργεντινός έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη ομάδα της γενέτειράς του, Ροσάριο.

Υπάρχει και η εναλλακτική του MLS, που σίγουρα αρκετές ομάδες θα του προσφέρουν γη και ύδωρ για να αγωνιστεί στο αμερικάνικο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Βαρκελώνης θέλει να προλάβει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο αν τα πράγματα δεν έρθουν όπως θέλει η διάδοχη κατάσταση είναι έτοιμη. Σύμφωνα με το Don Balon, ούτε ο Πάολο Ντιμπάλα ούτε ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι στην κορυφή των προτιμήσεων, αλλά ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ έχει πάρα πολλές συμπάθειες στην Βαρκελώνη και σίγουρα θα είναι η πρώτη επιλογή σε περίπτωση που ο Μέσι αποχωρήσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μπορεί να είναι δύσκολο να αναπληρωθεί το κενό ενός παίκτη όπως ο Αργεντινός, όμως ο Σαλάχ έχει όλα τα προσόντα (τόσο σε σκοράρισμα όσο και σε δημιουργία) να γίνει το νέο μεγάλο όνομα της Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ