aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτοιμος να επιστρέψει στη Μίλαν ο Μαλντίνι

Έτοιμος να επιστρέψει στη Μίλαν ο Μαλντίνι

Ένα πρόσωπο που συνέδεσε το όνομά του και την καριέρα του με τις λαμπρότερες στιγμές της ιστορίας της ομάδας του Μιλάνου, υπάρχει πιθανότητα να αναλάβει σύντομα θέση στα διοικητικά του συλλόγου.

Πέρασε 25 αγωνιστικές περιόδους φορώντας τη φανέλα της Μίλαν. Αγωνίστηκε σε 647 παιχνίδια, κατέκτησε τα πάντα και κατέρριψε ρεκόρ. Ο γεννημένος στις 26 Ιουνίου του 1964 Πάολο Μαλντίνι, αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μάρκο Φασόνε για τη «σημαία» που θα αναλάβει να επανατοποθετήσει το οργανόγραμμα του κλαμπ.

Στην αναμονή για θετικές εξελίξεις όσον αφορά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών του συλλόγου στα χέρια των κινέζων επενδυτών, ο Μάρκο Φασόνε, μελλοντικός υπεύθυνος της διοίκησης των «ροσονέρι» και εξουσιοδοτημένος από την πλευρά των Κινέζων, βρίσκεται στην αναζήτηση ενός προσώπου- σημαίας, που θα αναλάβει να «τρέξει» θέματα οργάνωσης του κλαμπ, με τον Πάολο Μαλντίνι να αποτελεί την πρώτη επιλογή, με τους Ντεμέτριο Αλμπερτίνι και Αλεσάντρο Κοστακούρτα να ακολουθούν, με εναλλακτική τον Μάσιμο Αμπροζίνι.

Σύντομα αναμένεται ραντεβού Φαλσόνε- Μαλντίνι, προκειμένου ο δύο πλευρές να συζητήσουν για τον νέο ρόλο του «μύθου» των «ροσονέρι», που εφόσον υπάρξει συμφωνία θα αρχίσει να ασκεί τα νέα του καθήκοντα από τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ