aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτοιμος να χάσει τον Σάντσες δίχως αντάλλαγμα

Έτοιμος να χάσει τον Σάντσες δίχως αντάλλαγμα

Το αγωνιστικό συμφέρον της Άρσεναλ τη φετινή σεζόν βάζει σε προτεραιότητα ο Αρσέν Βενγκέρ, έχοντας παραδεχθεί για πρώτη φορά τον μεγάλο κίνδυνο να χάσει η ομάδα τον Αλέξις Σάντσες το επόμενο καλοκαίρι, δίχως να πάρει ούτε ευρώ! Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε ανοιχτά για το θέμα του Χιλιανού μεσοεπιθετικού, τόνισε πως το γεγονός ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα χαθεί δίχως αντάλλαγμα, όμως, εμφανίστηκε έτοιμος ακόμα και γι’ αυτό το αρνητικό σενάριο!

«Ας μη γελιόμαστε, δεν είναι ιδανική κατάσταση από οικονονικής πλευράς και απαιτεί μια θυσία… Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως όποιοι παίκτες είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους δεν θα υπογράψουν νέο συμφωνητικό με την ομάδα. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα αυτή και το δουλεύουμε…», είπε και συνέχισε:

«Το ενδεχόμενο να φύγει ο Αλέξις Σάντσες ως ελεύθερος θα είναι μια αρνητική συνέπεια όσων σας αναφέρω. Πρέπει όμως να πάρουμε μια απόφαση ανάμεσα στο αγωνιστικό κομμάτι και το οικονονικό συμφέρον. Τις περισσότερες φορές, όταν καταφέρεις να τα ισορροπήσεις, είναι το καλύτερο. Αυτή τη στιγμή βάζουμε σε προτεραιότητα το αγωνιστικό κομμάτι…», ήταν η κουβέντα του Βενγκέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ