aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτοιμος για την επιστροφή του στην Άρσεναλ ο Μαρκ Όφερμαρς

Έτοιμος για την επιστροφή του στην Άρσεναλ ο Μαρκ Όφερμαρς

Η Άρσεναλ βρίσκεται στο.. ψάξιμο για τον επόμενο διευθυντή ποδοσφαίρου και στο πρόσωπο του Μαρκ Όφερμαρς φαίνεται πως έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο.

Η ομάδα έχει μείνει αρκετά χρόνια μακριά από το πρωτάθλημα και η εικόνα της παραμένει η ίδια εδώ και καιρό. Θέλοντας να αλλάξει αυτό, το καλοκαίρι ο Ουνάι Έμερι αντικατέστησε τον θρυλικό Αρσέν Βενγκέρ.

Η διοίκηση των «κανονιέρηδων» φυσικά δεν καθησυχάζεται σχεδιάζοντας την επόμενη κίνησή της.

Μία από αυτές φαίνεται να είναι ένας άνθρωπος που θα συνεργάζεται άμεσα με τον Έμερι, ο οποίος θα έχει γνώσεις στην εύρεση και αγορά παικτών αλλά και γνώσεις από το αγγλικό πρωτάθλημα.

Ποιος καλύτερος από τον Μαρκ Όφερμαρς, οποίος ως τεχνικός διευθυντής στον Άγιαξ τα τελευταία χρόνια πήρε τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ από την Βίλεμ έναντι 900.000 λιρών, τον Άρεκ Μίλικ από την Λεβερκούζεν έναντι 2.5 εκατομμυρίων λιρών και το Ντάβιντσον Σάντσες από την Ατλέτικο Νασιονάλ έναντι 4 εκατομμυρίων λιρών.

Η πώληση και των τριών απέφερε στον «Αίαντα» το ποσό των 120 εκατομμυρίων λιρών.

Θυμίζουμε πως ο πρώην Ολλανδός μέσος ήταν παίκτης της Άρσεναλ από το 1997 έως το 2000 και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ και γενικώς έχει ένα βιογραφικό που ταιριάζει απόλυτα στα «θέλω» των Άγγλων.

Τέλος, εκτός από την περίπτωση του Όφερμαρς, η Άρσεναλ «κοιτάζει» και τον Μόντσι.

Ο Ισπανός που έκανε «όνομα» στην Σεβίλλη, βρίσκεται στην Ρόμα από την οποία παίρνει ένα αξιοσέβαστο ποσό και έτσι θα είναι δύσκολο για τους «κανονιέρηδες» να τον πείσουν να αλλάξει και πάλι ομάδα παρότι οι σχέσεις του με τον Έμερι, από την κοινή θητεία τους στους Ανδαλουσιάνους, είναι πολύ καλές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ