aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έτοιμοι, μαζί αναγεννιόμαστε...»

«Έτοιμοι, μαζί αναγεννιόμαστε…»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν παρουσίασε η Ανόρθωση, η οποία θέλει να πάει ένα βήμα πιο πέρα σε σχέση με πέρσι όσον αφορά στη διάθεση. Η παρουσία, αλλά και η στήριξη του κόσμου είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα της Αμμοχώστου. «Έτοιμοι, μαζί αναγεννιόμαστε» είναι το σλόγκαν που επιλέχθηκε και στην «Κυρία» προσπαθούν να προσελκύσουν τον κόσμο ώστε να προμηθευτεί ένα διαρκείας.

Οι τιμές είναι διαφορετικές σε κάθε κερκίδα. Αξίζει να αναφερθεί ότι όσοι φίλοι της Ανόρθωσης είχαν πέρσι κάρτα διαρκείας, θα υπάρχει περίοδος προτεραιότητας για ανανέωση των θέσεών τους (5 Ιουλίου). Πέρσι, η Ανόρθωση διέθεσε περίπου 4.000 εισιτήρια διαρκείας και στόχος είναι να ξεπεράσει αυτό τον αριθμό. Από τη στιγμή που δεν έχουν αρχίσει οι μετεγγραφικές ανακοινώσεις, είναι λογικό η κίνηση τις πρώτες μέρες να μην κινηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Ο κόσμος περιμένει «δυνατές» μετεγγραφές και περιπτώσεις όπως οι Λαβόρδε, Σαλάν, Γκιουρίς, Κατσαράβα μπορούν για τα καλά να εκτοξεύσουν τον ενθουσιασμό. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινούν από 170 ευρώ στο νότιο πέταλο, 200 στη δυτική και 250 στην ανατολική. Ελκυστικές τιμές υπάρχουν για τους φοιτητές, τα παιδιά άνω των 12 χρόνων και φυσικά τα παιδικά εισιτήρια.

Όσοι προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας θα έχουν και διάφορα ωφελήματα. Όπως εκπτώσεις στους υφιστάμενους κατόχους διαρκείας και έκπτωση όσων έχουν Anorthosis Mastercard της Τράπεζας Κύπρου που προσφέρει έκπτωση 15% μέχρι 5 Ιουλίου και 10% μετά τις 9 Ιουλίου. Υπάρχουν πολλά ωφελήματα όπως και αγορά των διαρκείας με δόσεις προς διευκόλυνση όσων θέλουν να «κλείσουν» θέση για τη νέα σεζόν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ