aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτοιμοι για ανανέωση και τρεις προσθήκες!

Έτοιμοι για ανανέωση και τρεις προσθήκες!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το κεφάλαιο ενίσχυσης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να απασχολήσει πολύ «ζεστά» την Ανόρθωση. Είναι λογικό, από τη στιγμή που η ομάδα είναι στα ψηλά της βαθμολογίας να επιδιώξει να κάνει κάποιες προσθήκες που θα την ανεβάσουν ποιοτικά και θα προσφέρουν μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο. Δεν είναι, όμως, μόνο οι προσθήκες Ιανουαρίου που απασχολούν τη διοίκηση, αλλά και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν σιγά-σιγά για ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν ήδη δείξει εξαιρετικά δείγματα στις πρώτες 11 αγωνιστικές. Όπως για παράδειγμα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της «Κυρίας».

Οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ έχουν δέσει για τα καλά. Οι εμπειρίες που έχουν σε συνδυασμό με την έντονη προσωπικότητά τους έχουν δώσει άλλο αέρα στα μετόπισθεν και είναι λογικό να υπάρχουν σκέψεις ανανέωσης, έτσι ώστε σύντομα να γίνουν και οι πρώτες επαφές. Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση Πράνιτς, ο οποίος σε λιγότερο από ένα μήνα συμπληρώνει το 36ο έτος της ηλικίας του. Αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο να βγάζει αυτή την απόδοση και το πάθος στο γήπεδο, τότε κανείς δεν θα ασχοληθεί με την ηλικία του. Ήδη, στην αριστερή πλευρά της Ανόρθωσης έχει βάλει τη σφραγίδα του με τα παιχνίδια που κάνει.

Ένας άλλος πολυσυζητημένος ποδοσφαιριστής είναι ο Αμπντουλάι Σιεού. Ο Νιγηριανός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και φέτος, ενώ η παρουσία της εθνικής Νιγηρίας στο Μουντιάλ έχει ανεβάσει τις μετοχές του. Η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη, όμως η διοίκηση θα προσπαθήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του βάζοντας ειδικούς όρους, έτσι ώστε αν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα η πόρτα να μην είναι κλειστή. Κάποιες πρώτες επαφές έχουν γίνει ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Όσον αφορά στην ενίσχυση μπορεί ονόματα να μην έχουν κυκλοφορήσει, μιας και ακόμη είναι λίγο νωρίς, όμως είναι δεδομένο ότι η Ανόρθωση θα κάνει προσπάθεια για να φέρει τουλάχιστον τρεις παίκτες που θα είναι σε θέση να μπουν στην ομάδα και να δώσουν λύσεις. Το σημαντικό είναι ότι η πορεία του συλλόγου είναι τέτοια που κρατά την ομάδα μέσα στους στόχους της και ταυτόχρονα τον κόσμο στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ