aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτοιμοι άλλοι δύο για το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Σπόλιαριτς

Έτοιμοι άλλοι δύο για το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Σπόλιαριτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι μαζεμένες επιτυχίες του Απόλλωνα στο Γιουρόπα Λιγκ τα τελευταία χρόνια, αφού προκρίθηκε τέσσερις φορές σε ομίλους την τελευταία εξαετία, δημιουργούν νέα δεδομένα με τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών που έχουν τις πιο πολλές συμμετοχές στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Ο Μπρούνο Βάλε έφθασε ήδη τις 40 συμμετοχές και είναι πρώτος, ενώ ακολουθούν με 28 ο Φώτης Παπουλής και ο Ζοάο Πέδρο. Η «χρυσή τριάδα» των κυανόλευκων ξεχωρίζει για την προσφορά της στις τεράστιες νίκες στο Γιουρόπα Λίγκ.

Θεωρείται βέβαιο πως και οι δύο τελευταίοι θα ξεπεράσουν τον Μιλένκο Σπόλιαριτς, που είναι δεύτερος με 30 παρουσίες στην Ευρώπη. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για τον Φώτη Παπουλή, είναι πως δηλώνει «παρών» και στις τέσσερις περιόδους που ο Απόλλων συμμετείχε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Γκάλοπ: Ποιος προπονητής θα αποχωρήσει πριν από την επέτειο του «ΟΧΙ»;

Ο Παπουλής είναι κοντά σε άλλη μία επίδοση, καθώς χρειάζεται ένα γκολ ακόμα για να φτάσει τον Σπόλιαριτς σε αυτή την κατηγορία. Ο Ελλαδίτης έχει 11 ευρωπαϊκά γκολ, με τον Μιλένκο να είναι στα 12. Πολύ κοντά είναι και ο Σατσέτι με 26 συμμετοχές, ο οποίος μάλλον θα ξεπεράσει και αυτός το τριαντάρι των συμμετοχών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ