aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτοιμη να «ξηλωθεί» για Ινσίνιε η Λίβερπουλ

Έτοιμη να «ξηλωθεί» για Ινσίνιε η Λίβερπουλ

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Λίβερπουλ διαθέτει μια από τις πλήρεις επιθετικές γραμμές στον πλανήτη. Μοχάμεντ Σαλάχ, Σάντιο Μανέ και Ρομπέρτο Φιρμίνο συνθέτουν μια τριπλέτα «φωτιά», που τρομάζει κάθε άμυνα. Βέβαια, δεν πρέπει να μένουν εκτός συζήτησης και οι Σακίρι, Στάριτζ και Οριγκί που προσφέρουν πολύτιμες λύσεις από τον πάγκο. Ωστόσο, οι «κόκκινοι» φαίνεται πως είναι θιασώτες της έκφρασης «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Έτσι ήδη αναζητούν έναν παίκτη για να τον προσθέσουν στην ήδη τρομερή επίθεση τους. Και σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα τον βρήκαν στο πρόσωπο του Λορέντζο Ινσίνιε. Όπως αναφέρει η «Repubblica» o επιθετικός της Νάπολι αρέσει πολύ στον Γιούργκεν Κλοπ, που πιστεύει ότι θα ταιριάξει τέλεια στην ομάδα. Γι’ αυτό και οι ιθύνοντες των «κόκκινων» ετοιμάζουν πρόταση για τον Ιταλό άσο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εν λόγω μέσου η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να προσφέρει 70 εκατ. ευρώ για να πείσει τους «παρτενοπέι» να τον παραχωρήσουν.

Ζητάει τα διπλά λεφτά η Νάπολι!

Η πρόταση της αγγλικής ομάδας, πάντως, δεν φαίνεται να συγκινεί τη Νάπολι. Βλέπετε, ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» έχει καταστήσει σαφές ότι θα απορρίψει κάθε πρόταση κάτω από από 150 εκατ. ευρώ.

Άλλωστε δεν είναι εύκολο για τη Νάπολι να αποχωριστεί έναν παίκτη που βγήκε από τα «σπλάχνα» της. Ο Ινσίνιε έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της ομάδας και τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, μετρώντας 11 γκολ και 6 ασίστ σε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ