aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτοιμη να κάνει κίνηση για Σαλίσου η Ατλέτικο

Έτοιμη να κάνει κίνηση για Σαλίσου η Ατλέτικο

Έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα των 12 εκατ. ευρώ του Μοχάμεντ Σαλίσου είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός της Βαγιαδολίδ έχει εντυπωσιάσει τους «ροχιμπλάνκος» με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με την ισπανική «Marca».

Στη Μαδρίτη έχουν υπολογίσει και τον παράγοντα απειρία, καθώς αυτή είναι η πρώτη σεζόν που ο Γκανέζος στόπερ αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Ωστόσο, αυτό δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα, αφού τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα του στην αμυντική της λειτουργία, έχοντας δεχθεί 27 γκολ σε 24 αγώνες. Παράλληλα, έχουν την 6η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Ο Σαλίσου έχει ύψος 1,91 και μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, ενώ σε συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να βοηθήσει και ως αμυντικό χαφ.

Τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα η Βαλένθια με τη Χετάφε ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του, όμως ο παίκτης αποφάσισε να μείνει στη Βαγιαδολίδ μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ