aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτοιμη για Μουντιάλ η Πολωνία του μυθικού Λεβαντόφσκι! (video)

Έτοιμη για Μουντιάλ η Πολωνία του μυθικού Λεβαντόφσκι! (video)

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ρωσία η Πολωνία! Η ομάδα του Άνταμ Ναβάλκα διέλυσε με 6-1 την Αρμενία εκτός έδρας, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να κάνει χατ-τρικ και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής του ομάδας. Στους 22 βαθμούς η Πολωνία, που «κλείδωσε» μία εκ των δύο πρώτων θέσεων, ενώ αν το Μαυροβούνιο-Δανία (21:45) λήξει ισόπαλο θα έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Μουντιάλ. Απίθανα πράγματα από τον Λεβαντόφσκι, που είναι πρώτος σκόρερ στα προκριματικά, έχοντας σκοράρει τα 17 από τα 23 τέρματα της ομάδας του.

Στα του ματς, ο Γκροζίτσκι άνοιξε το σκορ 2’ για να έρθει ο στράικερ της Μπάγερν Μονάχου και να σκοράρει δις σε διάστημα επτά λεπτών (18’, 25’). Ο Χαμπαρτζουμιάν μείωσε σε 3-1 λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ωστόσο η Πολωνία σκόραρε ακόμη τρία γκολ στο δεύτερο μέρος! Ο Μπλατζικόφσκι στο 58’ σκόραρε για το 4-1, με τον Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει το τρίτο του τέρμα στο ματς έξι λεπτά αργότερα. Ο Βόλσκι ένα λεπτό πριν το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 6-1!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ