aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈτοιμη για κατάθεση ψυχής

Έτοιμη για κατάθεση ψυχής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα ντέρμπι θέλουν ψυχή, πάθος, θέληση και μπόλικη δίψα για να τα κερδίσεις. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, η Ανόρθωση έχει όλα τα πιο πάνω συστατικά και δείχνει από νωρίς τις προθέσεις της για να επιστρέψει στα ψηλά, θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές. Τότε που το «Αντώνης Παπαδόπουλος» αποτελούσε φρούριο για την «Κυρία» και στο ρόστερ υπήρχαν παίκτες που έκαναν τη διαφορά. Η φετινή Ανόρθωση δείχνει ικανή για να μείνει στα ψηλά και να έχει ένα σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Αυτό θα είναι το τρίτο της ντέρμπι φέτος και το πρώτο στην έδρα της. Μπροστά στο κοινό της θέλει να δώσει τη δική της παράσταση και να αποδείξει ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαία στην κορυφή.

Ο Ρόνι Λέβι είναι προπονητής που ξέρει να κερδίζει σε ντέρμπι. Ζει και αναπνέει για μεγάλους αγώνες και το ίδιο συμβαίνει στη σημερινή σπουδαία αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα. Το γεγονός ότι απουσιάζουν τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, πλην της δεδομένης απουσίας του τιμωρημένου Πράνιτς, είναι στα θετικά για τους γηπεδούχους. Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Άλλωστε και στο παρελθόν μας έχει συνηθίζει να εμπιστεύεται τους παίκτες που του φέρνουν τα αποτελέσματα και αυτό πιθανόν θα πράξει άλλη μια φορά.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξιά στην άμυνα ο Σιβού, αριστερά ο Μπανταλόφσκι και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδης και λίγο πιο μπροστά τους ο Ράγιος. Στο αριστερό «φτερό» θα είναι ο Σισέ, δεξιά ο Παλάνκα έχει μικρό προβάδισμα αντί του Αμπντουλάγιεφ και στην κορυφή οι Άλβες, Καμαρά έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Ο Βραζιλιάνος είναι πιο ξεκούραστος μιας και ο Καμαρά απουσίαζε με την εθνική Γουινέας και ίσως προτιμηθεί. Το να δούμε άλλον ποδοσφαιριστή στο αρχικό σχήμα θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

Τέλος, τέσσερις συνολικά ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης βρίσκονται στο όριο των καρτών και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην χάσουν την επόμενη αναμέτρηση της «Κυρίας» με τον Εθνικό Άχνας. Πρόκειται για τους Ζοάο Βίκτορ, Σισέ, Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ. Με αυτά τα δεδομένα η πιο πάνω τετράδα θα πρέπει να έχει τα μάτια της δεκατέσσερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ