aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμάζεται για οκτάδα η Ατλέτικο (video)

Ετοιμάζεται για οκτάδα η Ατλέτικο (video)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σάρωσε 3-0 τη Λοκομοτίβ Μόσχας στην ισπανική πρωτεύουσα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Europa League και έκανε βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στη ρωσική πρωτεύουσα. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχασαν πολλές ευκαιρίες και σκόραραν με τους Σαούλ, Ντιέγκο Κόστα και Κόκε.

Η Ατλέτικο μπήκε πιο δυνατά στο ματς και πίεσε την εστία των Ρώσων, που αρκούνταν σε αντεπιθέσεις. Μετά από κάποιες ευκαιρίες των «ροχιμπλάκος» με πρωταγωνιστή τον Γκριεζμάν, ο Σαούλ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή «κάρφωσε» την μπάλα στο αριστερό «παράθυρο» του Γκιγέρμε και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε στο 22′. Στη συνέχεια, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με πιο κλασική του Γκριεζμάν, και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-0.

Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν ιδανικά το δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκαν με τον Ντιέγκο Κόστα στο 47′, μετά το ριμπάουντ του διεθνούς επιθετικού στο πλασέ του Γκριεζμάν που απέκρουσε αρχικά ο Γκιγέρμε. Οι «ροχιμπλάνκος» διατηρούσαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως ο Γκριεζμάν δεν μπορούσε να σκοράρει απόψε και απειλούσε χωρίς ουσία τη ρωσική εστία.

Μετά το 70′, οι δύο προπονητές ξεκίνησαν τις αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα εκατέρωθεν, με την Ατλέτικο να έχει τον έλεγχο στο κέντρο και να μην αφήνει τους Ρώσους να απειλήσουν. Έτσι, στο 90′ ωραία προσπάθεια του Χουανφράν από τα δεξιά και συρτή σέντρα, ο Κόκε με απευθείας ψηλοκρεμαστό πλασέ στα όρια της περιοχής έκανε το τελικό 3-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ