aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμάζεται για ντεμπούτο

Ετοιμάζεται για ντεμπούτο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τη δεύτερη αγωνιστική η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει την Αλκή Ορόκλινη στο «Αμμόχωστος», επιδιώκοντας να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Δίχως αμφιβολία η ισοπαλία απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα έχει προβληματίσει, ταυτόχρονα όμως δεν έχει πανικοβάλει την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση, θεωρώντας ότι η ομάδα θέλει τον χρόνο της γα να βγάλει αυτά που μπορεί στον αγωνιστικό χώρο.

Μία από τις αλλαγές που είναι πιθανό να κάνει ο Ρόνι Λέβι, είναι η χρησιμοποίηση του Σεκού Σισέ ακόμη και από την αρχή του αγώνα. Ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, είναι σε καλή κατάσταση και είναι ορατό το ενδεχόμενο ακόμη και να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Αν δεν γίνει αυτό είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα περάσει στον αγώνα ερχόμενος από τον πάγκο. Στις τάξεις της «Μεγάλης Κυρίας» περιμένουν πολλά από τον Σισέ και επενδύουν σε αυτόν.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα προσπαθεί να συνέλθει από τις απώλειες της πρεμιέρας. «Ήταν αποτέλεσμα που μας στεναχώρησε. Αν έμπαινε το γκολ του Γκάντσεφ ίσως δεν κάναμε αυτή τη συζήτηση ενώ μπορεί να κάναμε πιο έντονη συζήτηση αν έμπαιναν τα δοκάρια της Σαλαμίνας. Δεν θα πνιγούμε σ’ ένα ποτήρι νερό. Η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Παρουσιαστήκαμε με δυο πρόσωπα, ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά υπήρχε πτώση στην απόδοση της ομάδας και κάποιων παικτών, οι οποίοι θεωρούνται «κλειδιά».

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πιστεύουμε στον κ. Λέβι και τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που λείπει είναι η ομοιογένεια», ανέφερε σε εκπομπή του ΡΙΚ ο αναπληρωτής πρόεδρος Κυριακός Γιάγκου. Για τα μετεγγραφικά σχολίασε ότι η Ανόρθωση είναι πλήρης, προσθέτοντας όμως ότι: «Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός δεν σταματά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ