aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμάζει «βόμβα» με Ντιμπάλα η Λίβερπουλ;

Ετοιμάζει «βόμβα» με Ντιμπάλα η Λίβερπουλ;

Όπως όλα δείχνουν η Γιουβέντους είναι κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή. Σίγουρα στη μεταγραφή της σεζόν αν συμβεί. Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη «Μεγάλη Κυρία». Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι Ιταλοί αν κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο φορ περνάνε σε… άλλο επίπεδο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercato» οι άνθρωποι της Λίβερπουλ «ενόχλησαν» εκείνους της ιταλικής ομάδας, ώστε να ρωτήσουν αν ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι προς πώληση και αν ναι πόσο πρόκειται να τους κοστίσει μια πιθανή μεταγραφή του Αργεντινού.

Σίγουρα οι φίλοι της «Γιούβε» θέλουν να δουν τους Κριστιάνο, Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα μαζί και να δημιουργούν μια τριάδα φωτιά. Όμως η πραγματικότητα μπορεί να είναι τελείως διαφορετική και ο νεαρός παίκτης να χρειαστεί να «θυσιαστεί».

Όπως και να έχει περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω θέμα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ