aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμάζει Σουμά αντί του Βασιλείου

Ετοιμάζει Σουμά αντί του Βασιλείου

Μέχρι τον Δεκέμβριο ακολουθούν πολλά και δυνατά παιχνίδια στην Ευρώπη και στην Κύπρο για τον Απόλλωνα και ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζει τον Ρίτσιαρντ Σουμά για να τον  χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα. Ο Γιώργος Βασιλείου που έδωσε πολλές δυνάμεις το τελευταίο δίμηνο και έχει ακολουθήσει έντονους ρυθμούς θα ξεκουραστεί.

Ο Σουμά αποκτήθηκε για να καλύψει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας και τώρα που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, είναι σε θέση να βοηθήσει και να συμβάλει στην υλοποίηση των στόχων του Απόλλωνα.

Ο Φώτης Παπουλής αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου. Βοήθησε στη νίκη επί της Σλοβενίας, όπως βοήθησε και ο Χάμπος Κυριάκου. Οι δύο διεθνείς θα μπουν πλέον στους ρυθμούς προπονήσεων της ομάδας τους, όπως ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Νορβηγία. Και οι τρεις τους ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και είναι σίγουρο, πως θα έχουν μια ειδική διαχείριση στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ