aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμάζει σχέδιο απόδρασης

Ετοιμάζει σχέδιο απόδρασης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ πέρασε με άριστα τις εξετάσεις κόντρα στον Ερμή, τον Ολυμπιακό, την Αλκή και τη Νέα Σαλαμίνα. Μπροστά της τώρα έχει τις πιο δύσκολες, αυτές που θα δώσει το Σάββατο με αντίπαλο την Ανόρθωση. Αυτό κι αν είναι εμπόδιο, μάλιστα, μέσα στην έδρα της αντιπάλου ομάδας. Οι γαλαζοκίτρινοι, σε σχέση με τα πρώτα τους παιχνίδια, παρουσιάζονται βελτιωμένοι. Πρόσθεσαν κίνηση και ζωντάνια στο παιχνίδι τους και αυτό που φαίνεται είναι πως βγάζει μια ταυτότητα, που πλησιάζει σε αυτή που θέλει ο κόσμος της.

Στο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ΑΕΛ θα κληθεί να καταθέσει τον καλύτερο της εαυτό. Ο τεχνικός της έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζει το σχέδιο της απόδρασης της ομάδας του σε ένα παιχνίδι, που θα έχει τεράστια σημασία, αν καταφέρει να φύγει με το «διπλό». Ο Μπαλταζάρ από την αρχή της σεζόν προσπαθεί να διαμορφώσει ένα χαρακτήρα και κάπου τα έχει καταφέρει ή για να το θέσουμε πιο σωστά, είναι σε καλό δρόμο. Τ

ο πιο σημαντικό, είναι πως οι νέοι παίκτες που ήλθαν, έχουν μπει στο πετσί της ομάδας. Αυτό αφορά ειδικά στους τέσσερις που φαίνεται πως βελτιώνονται και κερδίζουν με το σπαθί τους, θέση του βασικού. Ο Γουίλερ στην άμυνα καθιερώνεται, το ίδιο και ο Φιντέλις στη μεσαία γραμμή, όπως και ο Σίλβα, που ανεβάζει την απόδοση του από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο τέταρτος της παρέας, ο Μπενίτεθ, πάει αρκετά καλά και δείχνει, πως στην καλή του μέρα μπορεί με τις ενέργειες του να κερδίσει παιχνίδια.

Σε αυτούς μπορούμε να προσθέσουμε τους Βοζίνια και Αβραάμ, οι οποίοι επίσης είναι νέοι στην ομάδα, με τη διαφορά, όμως, ότι πολύ νωρίς μπήκαν στο κλίμα της ΑΕΛ και δείχνουν πόσο πολύτιμοι είναι. Το ζητούμενο είναι, στα δύσκολα που έρχονται, η ΑΕΛ να συνεχίσει να δείχνει πως είναι ομάδα συνόλου με απαιτήσεις και με αντιπάλους, που έχουν βλέψεις για τον τίτλο. Το σίγουρο, είναι πως η ομάδα του Μπαλταζάρ ρολάρει, βγάζει ουσία, δεν κλείνεται και ξέρει πώς να επιτεθεί και να πάρει αυτό που θέλει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ