aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμάζει πρόταση για τον Λαβόρδε

Ετοιμάζει πρόταση για τον Λαβόρδε

Μεγάλος ντόρος έγινε τους τελευταίους μήνες με το ενδεχόμενο επιστροφής του Ρικάρδο Λαβόρδε στην Κύπρο και στην Ανόρθωση. Το θέμα έχει ατονήσει το τελευταίο διάστημα, όμως ο Κολομβιανός «ζογκλέρ» βρίσκεται πάντα σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, αφού αποχωρεί από την Κρασνοντάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει τον ουρανό με τ’ άστρα o Λαβόρδε!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα κολομβιανής ιστοσελίδας η Μιγιονάριος έχει ψηλά στη λίστα της τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, αφού θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της «μάχης» που δίνει για κατάκτηση του πρωταθλήματος (βρίσκεται στην 3η θέση στο -3 από την κορυφή).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανέφικτη για την ώρα η απόκτηση του Λαβόρδε

Προς το παρόν ο Λαβόρδε απολαμβάνει τις διακοπές του λόγω της χειμερινής διακοπής στο ρώσικο πρωτάθλημα. Καταληκτικά, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης είναι ο Κολομβιανός με τις περισσότερες συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ (42 και 7 γκολ), από τότε που έκανε το ντεμπούτο του το 2010.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγινε και αυτό με τον Λαβόρδε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ