aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμάζει διπλό κτύπημα στη γραμμή κρούσης

Ετοιμάζει διπλό κτύπημα στη γραμμή κρούσης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διπλό κτύπημα ετοιμάζουν στον Απόλλωνα για τη γραμμή κρούσης. Προς το παρόν, ο Εμίλιο Σελάγια αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη επιλογή για την επιθετική γραμμή, γι’ αυτό και ο Σωφρόνης Αυγουστή, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Πέτρο Κονναφή, κινούνται για την απόκτηση άλλων δύο που θα αποτελούν τις κυρίαρχες φυσιογνωμίες στην κορυφή της επίθεσης.

Στη νέα σεζόν είναι πιθανόν ο Κύπριος προπονητής να επιλέξει το 3-5-2, οπότε θα χρειαστεί δύο γρήγορους και δεινούς επιθετικούς. Αλλά, ακόμη κι αν η επιλογή είναι στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί επιθετικά.

Οι κυανόλευκοι ποντάρουν και στην επιστροφή του Ιωάννη Πίττα, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στις πτέρυγες. Εκεί μπορεί να βοηθήσει και ο Σαρδινέρο, ενώ από τα άκρα, λύσεις μπορούν να δώσουν επίσης ο Σελάγια και ο Παπουλής.

Η θέση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, είναι πως ο Απόλλων θα πρέπει να παρουσιαστεί πανίσχυρος σε όλες τις θέσεις, για να ανταπεξέλθει καλύτερα σε σχέση με τη λήξασα περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Γεφυρώνεται η διαφορά, κοντά σε μετεγγραφές

Οι τραυματισμοί ήταν το ένα αρνητικό του Απόλλωνα, ενώ το άλλο είχε να κάνει με τις κακές επιλογές του καλοκαιριού. Ο προπονητής κρεμόταν από τους Σουμά, Μπρου και Καραγιόλ, αλλά βοήθειες δεν είδε. Γι’ αυτό και κάθε νέα προσθήκη περνάει από κόσκινο. Προπάντων, αυτό που είναι σημαντικό, είναι να μην αποκτηθεί ποδοσφαιριστής με υποψία προβλημάτων.

Ο Απόλλων για να κυνηγήσει και πάλι τίτλους χρειάζεται γερά σκαριά, ποδοσφαιριστές με το μέταλλο του νικητή και χωρίς να τραυματίζονται εύκολα. Ο Πέτρος Κονναφής, μαζί με τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν, ψάχνει και το ιστορικό τους σε θέματα υγείας. Οι κυανόλευκοι έχουν δύο εβδομάδες μπροστά τους ως την έναρξη της προετοιμασίας και είναι αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να αποκτήσουν τους ποδοσφαιριστές, που θα έχουν δυνατότητες και κίνητρα ώστε να ανεβάσουν την ομάδα τους στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ