aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμάζει αλλαγές ο Μπαλταζάρ

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπαλταζάρ

Η ΑΕΛ θα έχει δύσκολη αποστολή το Σάββατο απέναντι στον Απόλλωνα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και σωστή τακτική. Με την ΑΕΚ έγινε προσπάθεια στην επανάληψη, όμως η τακτική που εφάρμοσε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν απέφερε καρπούς. Γενικά, δεν βγήκε ο τρόπος που αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα στο «ΑΕΚ Αρένα».

Κόντρα σε πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Απόλλων, ο οποίος έχει πολλές επιλογές και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ο τεχνικός της ΑΕΛ σκέφτεται να ανακατέψει την τράπουλα και να βρει τις λύσεις, τόσο στα πρόσωπα όσο και στην ανάκαμψη της ψυχολογίας της ομάδας.

Στην αναμέτρηση με τους κιτρινοπράσινους, η απόδοση κάποιων παικτών προκάλεσε εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας της Λεμεσού. Διότι παρουσιάζουν παρατεταμένη περίοδο αγωνιστικής κάμψης και όμως δεν λείπουν από την ενδεκάδα.

Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται αλλαγές και ίσως είναι η ώρα να δείξουν τι μπορούν να κάνουν οι  Λεόνσο, Τεϊσέρα, Φιντέλις, Γουίλερ, Χ. Κυριάκου. Ο τελευταίος μπορεί για παράδειγμα να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κάτι που αν γίνει ίσως δώσει πιο επιθετικό ρόλο στον Αβραάμ.

Ειδικά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα χρειαστούν παίκτες τρεχαντήρια, που θα έχουν αντοχές και πάθος.  Και η πιο μικρή λεπτομέρεια σε τέτοιους αγώνες παίζει τον ρόλο της. Για να ελπίζει σε καλή εμφάνιση η ΑΕΛ τα Σάββατο και θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να βάλει το καλό της κουστούμι. Είναι και η ώρα των ποδοσφαιριστών. Το πρωτάθλημα ζεστάθηκε για καλά και θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ παρά την ήττα μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα καλό μάθημα για τους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ