aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕτοιμάζει αλλαγές λόγω Γκαρίδο και Μουρίγιο

Ετοιμάζει αλλαγές λόγω Γκαρίδο και Μουρίγιο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν επεφύλασσε ευχάριστα νέα η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Γαρίδο και ο Μουρίγιο δεν κατάφεραν να προπονηθούν και το πιο πιθανό είναι ότι θα μείνουν εκτός αποστολής από τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Θα ξεκαθαρίσει σήμερα, στην τελευταία προπόνηση, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ των δύο Ισπανών.

Ο Ιδιάκεθ αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Δόξα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μίνιο, δεξιός μπακ ο Ορτίθ, αριστερός μπακ ίσως προτιμηθεί ο Χαραλάμπους αντί του Ιωάννου, με κεντρικούς αμυντικούς τους Καταλά και Μοϊσόφ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Λαμπάν και Λαρένα, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Ακοράν, Χαραλαμπίδης και Μπόλιεβιτς. Για τα «φτερά» της επίθεσης έχουν προβάδισμα οι Τέτε και Τρισκόφσκι και για την κορυφή ο Άλβες.

Οι κιτρινοπράσινοι περιμένουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Θεωρούν ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η ομάδα, οι οπαδοί θα τη στηρίξουν. Όσο περισσότερος κόσμος πάει αύριο στο «ΑΕΚ Αρένα» τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ώθηση που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ