aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕθνική Αργεντινής: Η πρωτοποριακή νέα φανέλα που διχάζει τα social media (pic & vid)

Εθνική Αργεντινής: Η πρωτοποριακή νέα φανέλα που διχάζει τα social media (pic & vid)

Η εθνική Αργεντινής παρουσίασε τη νέα φανέλα της για το 2021, αλλά το εκκεντρικό σχέδιο στις παραδοσιακές γαλάζιες ρίγες έχει προκαλέσει διχασμό στα social media.

Το Μεξικό πρωτοπόρησε και εντυπωσίασε, με τη «μαγική» ροζ-μαύρη εμφάνιση. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζονται για στροφή στην παράδοση ενόψει της νέας σεζόν, με τις υπέροχες ρετρό εμφανίσεις να δημιουργούν προσμονή στις τάξεις των φιλάθλων. Η τόλμη της Αργεντινής και της Adidas να καινοτομήσουν πάνω στην κλασική ρίγα της Αλμπισελέστε στη νέα φανέλα για το 2021, όμως, δεν έτυχε της ίδιας εκτίμησης.

Με τον Λιονέλ Μέσι σε κεντρικό πλάνο, η εθνική Αργεντινής παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση, η οποία έχει μια σημαντική διαφορά σε σχέση με την παραδοσιακή της φανέλα: οι κάθετες γαλάζιες ρίγες μετατράπηκαν σε… χακί, σε ένα φουτουριστικό και περίεργο σχέδιο που έπιασε απροετοίμαστο το κοινό, με τα σχόλια να γέρνουν προς την «απογοήτευση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ