aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈστησε την ΑΕΛ, έκλεισε στη Λεϊσόες!

Έστησε την ΑΕΛ, έκλεισε στη Λεϊσόες!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Αυτό και αν είναι είδηση! Η Λεϊσόες ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουκούλα, τον οποίο είχε ανακοίνωσει και η ΑΕΛ πριν από λίγο καιρό (αρχές Ιουνίου), αλλά στην πορεία προέκυψαν κάποιες δυσκολίες που φρέναραν την απόκτηση του.

Ο Κουκούλα, αν και ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ όπως προαναφέραμε, στη συνέχεια προέκυψε ένα μπέρδεμα με την έλευσή του στην Κύπρο και συγκεκριμένα με την έκδοση διαβατηρίου. Από πλευράς της διοίκησης της Λεμεσιανής ομάδας, τουλάχιστον αυτό τονιζόταν.

Πλέον, είναι οριστικό πως ο Κουκούλα δεν θα έλθει στην Κύπρο και δεν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με την ΑΕΛ. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΛ ενημέρωνε πριν λίγες μέρες τα εξής: «Ενημερώνουμε ότι η ενσωμάτωση του Κουκούλα στην υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας καθυστερεί εξ’ αιτίας προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής μας, ο οποίος καταβάλει προσπάθειες για να το ξεπεράσει έτσι ώστε να βρεθεί σύντομα μαζί μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ