aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈστειλε προτάσεις ο Απόλλωνας, τα δεδομένα με Τόνσο και τραυματίες

Έστειλε προτάσεις ο Απόλλωνας, τα δεδομένα με Τόνσο και τραυματίες

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωσταντίνου, ο οποίος μίλησε για τις μετεγγραφές που θα πραγματοποιηθούν, ενώ αποκάλυψε πως αναμένουν απαντήσεις από τους εκλεκτούς παίκτες που απέστειλε το Δ.Σ. πρόταση.

Αναλυτικά:

Για τις μετεγγραφές και τον Τόνσο το όνομα του οποίου είδε το φως της δημοσιότητας: «Ότι αποφασίσει ο Κίρζης και ο Αυγουστή. Γνωρίζουν τι ψάχνουν, το παλεύουν. Αυτοί είναι οι Άγιοι Βασίληδες. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, το ψάχνουμε για επιθετικό. Μας προτάθηκε ο Τόνσο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο αυτή τη στιγμή με κανέναν ποδοσφαιριστή. Ψάχνουμε έναν επιθετικό που θα έχει διαφορετικά στοιχεία από τους Γκακμπέ και Σελάγια. Όπως είπα, πάντοτε μια μετεγγραφή περιέχει το δικό της δίσκο. Έχουν έρθει εγνωσμένης αξίας παίκτες αλλά αν δεν βρει το λιμάνι του δεν θα αποδώσει. Έχουμε δει διάφορα παραδείγματα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Να περιμένουμε τη Δευτέρα. Επιστρέφουν οι Ενσούε, Σελάγια και Μάρκοβιτς. Πιο έτοιμοι είναι οι Περέιρα, Γιούστε και Αγκίρε. Θα δούμε για τον Χάμπο. Πιστεύω πως οι περισσότεροι θα είναι ετοιμοπόλεμοι. Στις 16:00 την Κυριακή περιμένουμε τον κόσμο για ένα εορταστικό περιβάλλον. Να ντοπάρουμε τους παίκτες για το ντέρμπι».

Για τις προτάσεις στους εκλεκτούς: «Σε μια εβδομάδα πολλά μπορούν να συμβούν. Σίγουρα γνωρίζουμε που έχουμε στοχεύσει και περιμένουμε. Υπάρχουν παίκτες που είναι ψηλά στην λίστα. Έχουν σταλεί προτάσεις σε συγκεκριμένους παίκτες. κρατάμε μικρό καλάθι. Έχουμε ένα τρομερό ρόστερ, όμως καλούμαστε να καλύψουμε τις αδυναμίες που υπάρχουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ