aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈστειλε μήνυμα ο Εγγλέζου

Έστειλε μήνυμα ο Εγγλέζου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρκετό βάθος και ποιότητα διαθέτει το ρόστερ της ΑΕΚ. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει στη διάθεσή του πλούσιες επιλογές σε όλες τις θέσεις. Ο Ισπανός τεχνικός, παρά το γεγονός ότι απουσιάζουν πολλοί διεθνείς ποδοσφαιριστές, θέλησε να δοκιμάσει συστήματα και παίκτες στο φιλικό παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με το ΘΟΪ (6-0).

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Νικόλας Εγγλέζου έδειξε ότι επιστρέφει δριμύτερος με τα τρία γκολ που σημείωσε, ενώ είχε και δοκάρι. Ο Κύπριος ακραίος επιθετικός έστειλε και το δικό του μήνυμα στον Ιδιάκεθ, ότι μπορεί να τον υπολογίζει. Μπορεί να μην είναι ακόμη σε θέση να πάρει φανέλα βασικού, όμως δικαιούται να αποτελεί μία από τις αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις.

Το θετικό για την ΑΕΚ φέτος είναι ότι έχει την ευχέρεια των πολλών λύσεων στο ρόστερ. Ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές δείχνουν με το ξεκίνημα ότι θα δώσουν πολύ περισσότερα σε σχέση με πέρσι. Όπως για παράδειγμα ο Μοϊσόφ που ξεκίνησε εντυπωσιακά και όλοι ελπίζουν ότι δεν θα έχει τα περσινά σκαμπανεβάσματα. Ο Χέφελ επίσης έδειξε ότι είναι παίκτης με τεράστιες δυνατότητες, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις.

Ήδη το ξεκίνημα του είναι εξαιρετικό. Παίκτης με πολύ καλές τοποθετήσεις, καλό κράτημα μπάλας, μπαλιές ακριβείας, γενικά δείχνει να αποτελεί ένα διαμάντι στα χέρια του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Μάλιστα στο φιλικό με το ΘΟΪ πέτυχε ένα γκολ δείγμα της κλάσης του, όταν ο Κάσες τον βρήκε με μακρινή διαγώνια μπαλιά και ο Ολλανδός κατέβασε άψογα την μπάλα και πλάσαρε ιδανικά με τη μία.

Το ερωτηματικό δείχνει να είναι ο Νάτσο Κάσες, ο οποίος ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως και δεν είναι τυχαίο που η τεχνική ηγεσία δεν τον χρησιμοποίησε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι κιτρινοπράσινοι αισιοδοξούν όμως ότι σιγά-σιγά ο Κάσες θα μπορέσει να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μπορεί. Ο παίκτης που φαίνεται να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο είναι ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός έχασε απίστευτες ευκαιρίες για γκολ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ψάχνει σαν τρελός ένα γκολ που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ