aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈσπρωξε στον γκρεμό την Μπενεβέντο η Κάλιαρι - Φουλ για αστέρια η Αταλάντα (vid)

Έσπρωξε στον γκρεμό την Μπενεβέντο η Κάλιαρι – Φουλ για αστέρια η Αταλάντα (vid)

Την τρελή της πορεία προς την σωτηρία συνεχίζει η Κάλιαρι! Με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να ανοίγει το σκορ και να δείχνει τον δρόμο, η ομάδα από τη Σαρδηνία πέρασε με το εμφατικό 3-1 από την έδρα της Μπενεβέντο και φουλάρει για παραμονή.

Μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα ο Λυκογιάννης άνοιξε το σκορ για την Κάλιαρι, για να έρθει στο 16’ ο Λαπαντούλα να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 76’ ο Παβολέτι διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους και ο Ζοάο Πέδρο λίγο αργότερα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, με την Μπενεβέντο να… πλησιάζει στην Serie B.


Τεράστια χαμένη ευκαιρία να αγκαλιάσει την παραμονή έχασε η Τορίνο. Παρότι προηγήθηκε στο 85΄με τον Βοϊβόντα, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς είδε τον Ντιμάρκο τρία λεπτά μετά να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 για την Βερόνα και να την κρατάει στην… πρίζα.


Από την άλλη, η Αταλάντα επικράτησε 5-2 στην έδρα της Πάρμα και πλέον κοιτάζει… αστέρια, επιστρέφοντας στη 2η θέση. Ο Μαλινόφσκι στο 12’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Πεσίνα στο 52΄να κάνει το 0-2. Ο Μουριέλ στο 77’ σημείωσε το 0-3, με την Πάρμα να μειώνει σε 1-3 στο 78’ με τον Μπρουνέτα. Η Αταλάντα όμως δεν σταμάτησε εκεί και έγραψε το 1-4 στο 86’ ξανά με τον Μουριέλ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου Σομ στο 88′ αλλά ο Μίραντσουκ στις καθυστερήσεις πρόσθεσε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ