aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαESPN: «Απέρριψε πρόταση από την Ίντερ Μαϊάμι ο Σουάρες»

ESPN: «Απέρριψε πρόταση από την Ίντερ Μαϊάμι ο Σουάρες»

Αρνητικά απάντησε ο Λουίς Σουάρες στην εξαιρετική πρόταση που του κατέθεσε η Ίντερ Μαϊάμι.

Σύμφωνα με το έγκυρο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, η ομάδα που ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ κατέθεσε δελεαστικότατη πρόταση συνεργασίας στον Ουρουγουανό επιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο αμερικανικός σύλλογος πρότεινε στον 33χρονο τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρακτικά, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήθελε να κάνει τον Σουάρες τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Όμως, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη.

Ο Σουάρες ενδιαφέρει τη Γιουβέντους αλλά και την Ίντερ, όμως το συμβόλαιό του είναι υψηλό (ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως) και δεν είναι απλή υπόθεση η εύρεση ομάδας. Εν τέλει, δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και να παραμείνει ο παίκτης στη Βαρκελώνη, παρά τη δεδομένη επιθυμία του Κούμαν να τον «ξεφορτωθεί».

Πάντως, ο Ολλανδός τεχνικός των «μπλαουγκράνα» ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που τελικά δεν βρεθεί λύση και ο Σουάρες παραμείνει στους Καταλανούς θα τον υπολογίσει κανονικά ως μέλος της πρώτης ομάδας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ