aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Λούκας Ερνάντες της Ατλέτικο Μαδρίτης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Λούκας Ερνάντες της Ατλέτικο Μαδρίτης

Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα το πρωί του Σαββάτου (15/9) ο Λούκας Ερνάντες της Ατλέτικο Μαδρίτης με συνέπεια να τεθεί εκτός πλάνων του Ντιέγκο Σιμεόνε για την σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Εϊμπάρ.

Χωρίς τον Λούκας Ερνάντες θα παραταχτεί στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (15/9) απέναντι στην Εϊμπάρ για το ισπανικό πρωτάθλημα η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Γάλλος αριστερός αμυντικός των «ροχιμπλάνκος» ο οποίος είχε δύσκολη νύχτα, καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου και έδειξαν ότι θα χρειαστεί επέμβαση για αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας.

Όπως ήταν φυσικό ο παίκτης τέθηκε εκτός πλάνων του Ντιέγκο Σιμεόνε για τον εν λόγω αγώνα που θα γίνει στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (15/9), ενώ σε περίπτωση που υποβληθεί σε επέμβαση θα τεθεί εκτός και για τον πρώτο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μονακό στην Γαλλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ