aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕσπανιόλ: Απολύθηκε ο προπονητής, συνθήματα κατά των παικτών!

Εσπανιόλ: Απολύθηκε ο προπονητής, συνθήματα κατά των παικτών!

Σημάδια διάλυσης για την ουραγό της La Liga, όπου απολύθηκε αιφνιδίως ο προπονητής Αμπελάρδο, ενώ οπαδοί έγραψαν συνθήματα κατά των παικτών.

Καταδικασμένη σε υποβιβασμό για πρώτη φορά μετά από το 1993 μοιάζει η Εσπανιόλ. Η ήττα από την Μπέτις το βράδυ της Πέμπτης (25/6) κράτησε την ομάδα της Βαρκελώνης στην τελευταία θέση της La Liga και, μάλιστα, στο -8 από τις θέσεις σωτηρίας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το πρωί του Σαββάτου (27/6) η διοίκηση απέλυσε εντελώς αιφνιδιαστικά τον προπονητή Αμπελάρδο (ανέλαβε ως υπηρεσιακός ο αθλητικός διευθυντής Ρουφέτε), όταν πριν από λίγες ημέρες, ο μάνατζερ του τελευταίου, Χέλου Ροδρίγεθ, συζητούσε για ανανέωση του συμβολαίου!

Οι οπαδοί είναι έξαλλοι και, εξαιτίας της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα λόγω του κορονοϊού, ξέσπασαν γράφοντας συνθήματα κατά των παικτών έξω από το προπονητικό κέντρο και το γήπεδο.

«Θα τρέχετε όσο δεν έχετε τρέξει μέσα στο γήπεδο» ή «το να παίζεις με το πάθος μας επιφέρει συνέπειες. Η Βαρκελώνη είναι πολύ μικρή» δύο από τα πιο χαρακτηριστικά. Και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την Κυριακή το βράδυ (28/6, 23:00) η Εσπανιόλ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ