aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈσωσε την παρτίδα στο 97’ η Άρσεναλ (vid)

Έσωσε την παρτίδα στο 97’ η Άρσεναλ (vid)

Οι «κότατζερς» βρέθηκαν μια ανάσα από μεγάλη νίκη στο «Emirates» επί των «κανονιέρηδων» που θα της έδινε ελπίδες για διεκδίκηση της παραμονής με το τέρμα του Μάτζα, αλλά ο Ενκετιά τους ξέρανε με γκολ στο 97’. Όχι πως η ομάδα του Αρτέτα μπορεί να νιώθει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Αφού έχασε έδαφος στη «μάχη» για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Το σκορ άνοιξε στο 59’ ο Τζος Μάτζα με πέναλτι που κέρδισε ο Λεμινά από τον Γκάμπριελ. Ο Νιγηριανός έκανε άψογη εκτέλεση, με αποτέλεσμα να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Ράιαν.

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν, αλλά δεν έκαναν εν τέλει το 1-0 στο 40’, καθώς υποδείχθηκε (μέσω VAR) σε αντικανονική θέση ο Θεμπάγιος, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν μπροστά η μύτη του παπουτσιού του.

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Αρτέτα γλίτωσε από κάζο, λίγες ημέρες μετά την πρόκριση επί της Σλάβια Πράγας, που της χάρισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ