aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈσκασε η «βόμβα»: Στην Τότεναμ ο Μπέιλ!

Έσκασε η «βόμβα»: Στην Τότεναμ ο Μπέιλ!

Μια σπουδαία κίνηση ολοκλήρωσε η Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι του Ζοσέ Μουρίνιο ανακοίνωσαν τον Γκάρεθ Μπέιλ, που αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με μορφή δανεισμού για τη νέα σεζόν (το συμβόλαιό του με τους Ισπανούς λήγει το καλοκαίρι) και ο Ουαλός μεσοεπιθετικός επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Στην ομάδα με την οποία βγήκε στον… αφρό, με την εξαιρετική παρουσία του από το 2007 έως το 2013, χάρις την οποία πήρε μεταγραφή στη «βασίλισσα» με ποσό-ρεκόρ (περίπου 100 εκατ. ευρώ) πριν από επτά χρόνια.

Πρόκειται για μια κίνηση που θα ωφελήσει όλες τις πλευρές, αφού οι «spurs» ενισχύονται με έναν εξαιρετικό παίκτη, που θα έχει δυνατότητα να κάνει come back, ενώ η Ρεάλ θα γλιτώσει σημαντικό μέρος ενός ποδοσφαιριστή που δεν υπολογιζόταν από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο 31χρονος άσος, ο οποίος είχε 20 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ την περασμένη σεζόν, θα φοράει τη φανέλα με το 9 στην Τότεναμ. Πάντως, θα είναι διαθέσιμος το λιγότερο σε έναν μήνα, αφού όπως αναφέρει η «telegraph» αναφέρει ότι ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Είναι η δεύτερη σημαντική προσθήκη των Λονδρέζων σήμερα, αφού προηγήθηκε το Σέρχιο Ρεγκιλόν, αλλά με κανονική μεταγραφή από τη Ρεάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ