aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈσκασε η «βόμβα» αξίας €180.000.000 ευρώ από την Παρί!

Έσκασε η «βόμβα» αξίας €180.000.000 ευρώ από την Παρί!

Και η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών ανήκει επίσης στην Παρί. Υστερα από μια καταπληκτική σεζόν στην οποία έβαλε 15 γκολ και κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας και σκόραρε 6 φορές στο Champions League φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά με τους Μονεγάσκους, ο Κιλιάν Μπαπέ είχε στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του. Τα περισσότερα από τα top-clubs της Ευρώπης παρακολουθούσαν την περίπτωσή του, όμως κατά βάθος ήξεραν ότι χρειάζεται τεράστιο ποσό για να τον πάρουν, όμως η Παρί δεν είχε τέτοια θέματα.

Το club της γαλλικής πρωτεύουσας βρήκε τη φόρμουλα έτσι ώστε να αποφύγει προβλήματα με το Financial Fair Play και πέτυχε deal με την Μονακό από την οποία τον πήρε ως δανεικό για έναν χρόνο. Στο συμβόλαιό του μπήκε υποχρεωτική option αγοράς ύψους 145 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά η απόκτησή του θα κοστίσει 180 εκατ. (35 σε μορφή μπόνους). Συμβόλαιο για πέντε χρόνια υπέγραψε ο διεθνής επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ