aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕρυθρόλευκος (ξανά) ο Κυπριανού!

Ερυθρόλευκος (ξανά) ο Κυπριανού!

Έτοιμος για την επιστροφή του στη Νέα Σαλαμίνα είναι ο Ανδρέας Κυπριανού. Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο Κύπριος επιθετικός απασχολεί τους ερυθρόλευκους, με μία σημαντική διαφορά. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον είναι πιο ζεστό από ποτέ και υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την περασμένη σεζόν βρισκόταν στην Αναγέννηση και άρχισε αισιόδοξα σκοράροντας κατά της Ομόνοιας (2-2) στη 2η αγωνιστική. Εντούτοις, ο σοβαρός τραυματισμός του δεν του επέτρεψε παρά να γράψει μόλις τέσσερις συμμετοχές. Έτσι δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι Σαλαμιναίοι ευελπιστούν ότι δεν θα τον επηρεάσει ο τραυματισμός του και ότι θα αποδειχτεί πιο τυχερός στην ερχόμενη σεζόν, βοηθώντας τους να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Κυπριανού θα γίνει 29 ετών στις 5 του ερχόμενου Δεκεμβρίου και μπορεί να χαρακτηριστεί γυρολόγος των κυπριακών ομάδων. Διότι πέραν της Αναγέννησης και της Νέας Σαλαμίνας, φόρεσε τη φανέλα των Ανόρθωσης, Ομόνοιας Αραδίππου, Ερμή Αραδίππου, Εθνικού Άχνας και Παραλιμνίου. Επίσης, δοκίμασε την τύχη του και στον Ιωνικό Νίκαιας. Αν θα αποδειχτεί η ομάδα της Αμμοχώστου το λιμάνι που θα ρίξει άγκυρα, θα φανεί στην τρίτη του θητεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ