aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕρωτηματικό με τρεις και ο «κόφτης» και πλησιάζει

Ερωτηματικό με τρεις και ο «κόφτης» και πλησιάζει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ντούσαν Κέρκεζ επιθυμεί άλλες δύο προσθήκες τουλάχιστον, όμως, η ουσία είναι πως αποκτήθηκαν καλής ποιότητας ποδοσφαιριστές που έχουν ισχυρά κίνητρα για να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της ΑΕΛ. Από αύριο οι γαλαζοκίτρινοι αρχίζουν κανονικές προπονήσεις και στις 17 θα αναχωρήσουν για τη Βουλγαρία. Όλα είναι τακτοποιημένα για να γίνει μια σωστή προετοιμασία και η ΑΕΛ να εμφανιστεί απαιτητική στη νέα σεζόν.

Έγινε καλό «κοσκίνισμα», με τον Κέρκεζ να παίρνει σημαντικές αποφάσεις. Δεν ξεκαθάρισε τι θα γίνει με τους Αϊρόσα, Ντ. Τεσέιρα (αριστερά στη φωτό) και Γκπαμπιονέτα, όμως το βέβαιο είναι πως δεν υπολογίζονται. Μάλλον συνεχίζουν Σίλβα-Φιντέλις (ο δεύτερος είναι στον κατάλογο β’), ενώ οι προσθήκες είναι ουσιαστικά εννέα με την επιστροφή του Φράγκου.

Και στις τρεις γραμμές υπάρχουν νέα πρόσωπα και αυτό ήταν κάτι που ήθελε από την αρχή η τεχνική ηγεσία, η οποία εργάστηκε πολύ έχοντας ως στόχο την ποιοτική ενίσχυση. Ήθελε και για άλλους λόγους να αλλάξουν τα πρόσωπα και τα κατάφερε, δίνοντας άλλη όψη στο έμψυχο δυναμικό.

Η αποχώρηση του Σοάρες φέρνει στο προσκήνιο την απόκτηση ενός καθαρά ανασταλτικού μέσου και  φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να κλείσει και αυτό το κεφάλαιο. Στη  μεσαία γραμμή υπάρχουν πάντως πολλές επιλογές… για κάθε γούστο. Φιντέλις, Σίλβα, Αντάμοβιτς, Γερολέμου, Φράγκος, Νικολάου, Ντα Σίλβα και  Ρομάν, ενώ ως μέσος μπορεί να αγωνιστεί και ο Γερμανός Νιλς Τεϊσέιρα.

Γεμάτη θεωρείται και η επίθεση, αφού Μυτίδης, Μαύρου και Χουράδο προορίζονται για την κορυφή και οι Μπενίτεθ, Τόρες, Μαρκόσκι, Ηλία, Αβραάμ για τα άκρα. Ο Κέρκεζ επεδίωξε φρεσκάρισμα στη μεσαία και επιθετική γραμμή, αφού τα γκολ είναι αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ