aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈριξε την... βόμβα στη Ρεάλ ο Ράμος

Έριξε την… βόμβα στη Ρεάλ ο Ράμος

Σύμφωνα με το πρόγραμμα Jugones της ισπανικής τηλεόρασης, ο Σέρχιο Ράμος ζήτησε από την Ρεάλ Μαδρίτης να του ανοίξει τον δρόμο για να πάρει μεταγραφή στην Κίνα.

Την περασμένη Παρασκευή η τηλεοπτική εκπομπή Chiringuito είχε ρίξει τη βόμβα: Ο Ράμος θέλει να φύγει από την Ρεάλ. Λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησαν σενάρια για ενδιαφέρον των Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τώρα υπάρχει μια άλλη φήμη. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Jugones της ισπανικής τηλεόρασης υποστηρίζει ότι ο Ράμος έχει όντως αποφασίσει να φύγει από τους Μαδριλένους και έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ρεάλ να του ανοίξει τον δρόμο -δηλαδή να μην υπάρξουν οικονομικές απαιτήσεις- για να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Κίνας.

Ο 33χρονος στόπερ φέρεται να έχει στα χέρια του πολύ μεγάλη πρόταση από ομάδα της συγκεκριμένης χώρας, αλλά αυτό μάλλον δεν συγκινεί ιδιαίτερα τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αφού το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ έδωσε την εξής απάντηση: «Δεν μπορείς να φύγεις! Η Ρεάλ δεν μπορεί να χαρίσει τον αρχηγό της».

Οπως και να έχει, το θέμα θα συνεχίσει να απασχολεί τον ισπανικό Τύπο αφού οι σχέσεις ανάμεσα σε Ράμος και Πέρεθ φέρονται να έχουν χαλάσει από τον Μάρτιο, με τον Ζινεντίν Ζιντάν όμως να μην ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για αυτό και να επιθυμεί την παραμονή του αρχηγού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ